Ernæringsveiledning

Ditt kosthold spiller en stor rolle for din helsesituasjon, trivsel og generelle velvære. Jeg veileder deg på beste måte ut i fra dine behov slik at du kan oppnå det du ønsker for din livsstil. Små grep kan utgjøre en stor forskjell. Jeg ønsker ikke at man skal begrense sitt kosthold mer enn det som er strengt tatt nødvendig, og vet at man med helt vanlig mat faktisk kan gå ned i vekt og bedre sin helse uten å gå på diett. Mitt mål er derfor at du kan finne det kostholdet som passer for deg, din kropp og din hverdag - og samtidig bedrer din helse og trivsel. 

Jeg veileder ut i fra TD-metoden, en metode hvor du med enkle grep kan få et lettere liv. Metoden er grundig utprøvd og har allerede gitt tusenvis av mennesker et lettere liv. 

Med TD-metoden (Trine Dahlmo-metoden) kan du få en lavere vekt og bli friskere for mange av livsstilssykdommene med helt alminnelig mat - både fete- og karbohydratrike måltider, også ferdigmat. Du spiser deg mett og tilfreds og trenger hverken å veie maten eller telle kalorier.

TD-metoden hjelper deg å leve godt med maten et helt liv!

Hvis du ønsker å lese mer om metoden kan du lese mer her.

   

Ernæringsveiledning

Priser: 
45 min: 815,-

1 time: 980,-

75 min: 1200,-

Kontakt

Marte Jacobsen Åsland

Roald Amundsens gate 6B
8624 Mo i Rana

​​

E-mail: aaslandlivsstil@gmail.com

Telefon: 482 48 403

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon