Kontakt

Marte Jacobsen Åsland

Søndre Frydenlund Allé 6, 8400 Sortland
4 etg. i Futuragården (Feelgoods lokaler)

​​

E-mail: aaslandlivsstil@gmail.com

Telefon: 482 48 403

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Hei!

Mitt navn er Marte Jacobsen Åsland.
 

Jeg er en ranværing bosatt i vakre Vesterålen. Hit flyttet jeg sammen med min fine kjæreste sommeren 2018 etter flere år i Oslo. Nordlendingshjertet mitt lengtet nordover til fjell, hav og de store kontrastene. 
Så lenge jeg kan huske har jeg vært lidenskapelig opptatt av helse, ernæring, aktivitet, mental trening og utvikling, og derfor var det aldri noen tvil om hvilken vei jeg skulle gå i livet. Jeg har et glødende engasjement for å bidra til at folk kan utvikle sitt potensiale og leve et så godt liv som mulig med god helse. 
Gjennom egne utfordringer med helsa har jeg lært og fått verdifulle erfaringer som har gjort at jeg står stødigere og har fått en dypere kunnskap. 
Etter en fullført bachelorgrad i livsstilsendring og folkehelse fra institutt for helsevitenskap ved Høyskolen Kristiania er jeg nå samlokalisert med Sortlands nyeste tilbud innen trening og helse: Feelgood. Her jobber jeg som ernæringsveileder og helsecoach, og tar imot klienter både på mitt kontor her, men også på nett for de som ikke holder til i nærheten av Lofoten eller Vesterålen. 

I tillegg er jeg under utdanning for å bli sertifisert TD-metoden-veileder, og er så heldig å få være med i et fantastisk fagteam av ernæringsveiledere og -terapeuter. Her kan du lese mer om TD-metoden og vårt team. 
Jeg ønsker at du skal ha en livsstil du elsker og et så godt liv som mulig! Jeg har erfart at selv enkle grep kan utgjøre en stor forskjell! 
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille en time.
Klem fra meg! 
Utdanning:
- Medisin grunnfag
- Bachelor livsstilsendring og folkehelse
v/ Høyskolen Kristiania
- Helsecoaching v/ Undervisningsakademiet
- TD-metoden-veileder