Hei!

Mitt navn er Marte Jacobsen Åsland.
 

Etter flere år i Oslo, lengtet nordledninghjertet mitt nordover til fjell, hav og de store kontrastene. I 2018 flyttet jeg sammen med min kjæreste til vakre Vesterålen, og jeg startet firmaet Åsland Livsstil. Nå har jeg tatt med meg firmaet hjem til Mo i Rana hvor jeg har et tett samarbeid med Trine Dahlmo . Vi jobber for å hjelpe våre klienter til friskere og lettere liv. 
Så lenge jeg kan huske har jeg vært lidenskapelig opptatt av helse, ernæring, aktivitet, mental trening og utvikling, og derfor var det aldri noen tvil om hvilken vei jeg skulle gå i livet. Jeg har et glødende engasjement for å bidra til at folk kan utvikle sitt potensiale og leve et så godt liv som mulig med god helse. 
Gjennom egne utfordringer med helsa har jeg lært og fått verdifulle erfaringer som har gjort at jeg står stødigere og har fått en dypere kunnskap. 
Jeg har en bachelorgrad i livsstilsendring og folkehelse fra institutt for helsevitenskap ved Høyskolen Kristiania, i tillegg til at jeg har videreutdanning innenfor helsecoaching og er sertifisert TD-metoden-veileder. Jeg er så heldig å få være med i et fantastisk fagteam av ernæringsveiledere og -terapeuter. Her kan du lese mer om TD-metoden og vårt team. 
Jeg ønsker at du skal ha en livsstil du elsker og et så godt liv som mulig! Jeg har erfart at selv enkle grep kan utgjøre en stor forskjell! 
Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille en time.
Beste hilsener fra Marte!
Kontakt

Marte Jacobsen Åsland

Roald Amundsens gate 6B
8624 Mo i Rana

​​

E-mail: aaslandlivsstil@gmail.com

Telefon: 482 48 403

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon